Samenwerken?

Lachfabriek is de meest humoristische site van Nederland. Sinds 1999 bezorgen wij al vele mensen veel lachplezier en daar zijn we trots op. De website met veel humor, voor en door mafkezen. In 2005 werd een hoogtepunt behaald. De website werd meer dan 1 miljoen keer bezocht in dat jaar. Inmiddels worden deze aantallen niet meer gehaald, maar Lachfabriek is bezig met een inhaalslag.

Doelgroep
De doelgroep bestaat uit mannen en vrouwen, voornamelijk in de leeftijd 18 – 29 jaar. Gevolgd door de leeftijdscategorie: 30-39 jaar.

Sponsored artikel

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren. Een voorbeeld daarvan is een advertorial. Er dient door de klant zelf een afbeelding of video aangeleverd te worden. Het is belangrijk dat dit wel een toegevoegde waarde dient te hebben voor Lachfabriek. Zo houden we de kwaliteit hoog en worden de advertorials die geplaatst worden beter gewaardeerd. Na het aanleveren van de afbeelding/video wordt er door Lachfabriek een redactioneel stukje bij geschreven.

Het artikel wordt geplaatst in de meest relevante categorie, blijft minimaal één jaar online staan en wordt minimaal één maand gelinkt vanaf de homepage.

Té commerciële berichten kunnen worden aangepast of geweigerd. We willen kwaliteit bieden aan onze bezoekers en geen netwerk van reclame-uitingen. Dit is uiteindelijk beter voor bezoeker en adverteerder.

Neem contact op voor meer informatie.