Op deze pagina staan de meeste gestelde vragen en meer info.

Veel gestelde vragen

 1. Ik heb een plaatje/ filmpje naar jullie toegezonden, wanneer wordt het op de site geplaatst?
  Helaas kunnen we niet alles plaatsen wat we ontvangen. Ook kan het voorkomen dat een item al op onze site staat.
 2. Een filmpje werkt niet!
  Het kan zijn dat een filmpje niet meer werkt of dat een plaatje verwijderd is. Stuur ons in dat geval een berichtje via het contactformulier en vermeld om welke pagina het gaat.
 3. Er staat een ongewenst plaatje/filmpje op jullie site.
  Ondanks onze zorgvuldige selectie van plaatjes en filmpjes kán het voorkomen dat er toch ongewenst content op onze site staat. Hoewel alle inhoud op de website van Lachfabriek grappig bedoeld is, kan het gebeuren dat bepaalde content als beledigend of kwetsend wordt ervaren.Stuur ons gewoon even een mail, dan kijken we er altijd even naar. Deze site is immers bedoeld om iedereen, elke dag een lach op het gezicht te laten tonen!
 4. Mag ik een item op mijn eigen site plaatsen?
  Onder bepaalde voorwaarden is dit mogelijk. Wel is het hierbij belangrijk dat je de bron benoemd (Lachfabriek) en daarnaast een link plaatst naar onze website (https://www.lachfabriek.nl). Voldoe je aan de onderstaande drie criteria? Dan mag je onze content gebruiken:

  • Noem de bron (Lachfabriek)
  • Plaats een klikbare link naar ons (https://www.lachfabriek.nl)
  • De bron en link moeten duidelijk zichtbaar voor de bezoeker te zien zijn.  Dit geldt voor elke pagina waar content van de Lachfabriek gebruikt wordt.
 5. Mijn vraag staat er niet bij!
  Als je vraag er niet bij staat, stuur ons dan een bericht. Klik hier.