10 winkeltips voor mannen

Slechtste auditie ooit
11 september 2010
Grootste voetbal bloopers
12 september 2010

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Toch worden ze vaak meegesleurd door vrouwlief en zo ben je de hele dag aan het shoppen.

We hebben een tiental leuke tips voor je verzameld om het winkelen toch erg leuk te maken. Terwijl je vriendin of vrouw alle koopjes afstruint kun jij deze grappen uithalen. We hebben de beste tips voor mannen verzameld. Nu kunnen ze ook eens fijn mee shoppen.

1) Ga naar de afdeling messen. Pak daar het grootste mes en vraag een andere klant of hij weet waar de antidepressiva liggen..

2) Ga naar de klokkenafdeling van een warenhuis. Zet alle klokken van de afdeling op intervalstand, zodat ze elke 10 minuten allemaal af gaan.

3) Maak richting de toiletten een spoor van appelsap.

4) Deze tip werkt in alle kledingzaken. Verstop jezelf tussen de kledingrekken. Wanneer iemand vlakbij is roep je plotseling: “Neem mij mee! Neem mij mee!”

5) Ga in een willekeurig pashokje zitten. Roep vervolgens: “Het wc-papier is op, kan iemand nieuwe brengen?”

6) Je kent het wel. Een medewerker komt naar je toe en vraagt of hij je kan helpen. Ga dan direct huilen en schreeuw: “Waarom laten jullie me niet met rust!!”

7) Pak een grootte hoeveelheid condooms. Zodra een klant niet kijkt leg je deze in het karretje neer. Zorg ervoor dat de klant niet ziet dat dit er nu in ligt. Het leukste moment is dan bij de kassa!

8) Regelmatig wordt er wat omgeroepen via de intercom in een winkel. Zodra dit gebeurt moet je het volgende doen: Ga direct op de grond liggen en krijs zo hard mogelijk: “Daar ze die stemmen weer!”

9) Sommige bewakingscamera’s hebben een reflecterende lens. Gebruik deze als spiegel en ga uitgebreid in je neus lopen te peuteren.

10) Loop verdacht rond in een winkel (sluipend), en neurie of fluit het bekende liedje van “Mission Impossible”. Ga vervolgens naar het afdelingshoofd en vertel hem: “We hebben een code 3 op deze afdeling. Let op wat er gebeurt!

Veel shop plezier!

[Totaal: 2   Gemiddelde:  4.5/5]

Reacties

reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =