Vette kantoorgadgets om je collega’s in de maling te nemen

De slechtste openingszinnen
10 november 2020

Wat is er nou leuker dan je collega’s flink in de maling te nemen? Even tijd voor echte kantoorhumor. Even de dag onderbreken met een lolletje. En omdat je natuurlijk wel de grootste grap wil uithalen hebben wij een overzicht voor je gemaakt van de leukste grappen. Zo kun je zelfs die ene lolbroek op de afdeling nu eens flink te grazen nemen. Succes!

Schokpen

Laat deze pen op het bureau van je collega en vraag of hij iets wil ondertekenen. Zodra hij wil gaan schrijven heb jij de grootste lol. Op het moment dat hij namelijk klikt op de achterkant van de pen krijgt hij een schok. Met een simpele draaibeweging aan de onderkant van de pen kun je ook schrijven met de pen.


Beste baas

Of je nu echt de baas bent of gewoon een medewerker. Dit t-shirt is toch echt baas of niet dan? Gewoon aantrekken dat shirt en niemand kan meer om je heen.


Zelfroerende mok

Niet alleen grappig. Ook nog eens super handig. Deze mok is namelijk zelfroerend. Met deze mok hoef je dus nooit meer je kopje koffie of cup-a-soup te roeren. Met één druk op de knop doet de mok zijn werk. Bovendien zit er ook nog een deksel bij, waardoor je drankje nog langer warm blijft.


VRIMIBO hamer

Ben jij ook altijd de eerste collega die bij de vrijdagmiddagborrel is? Dan is deze kantoorgadget echt iets voor jou. Met deze hamer kun je super makkelijk alle biertjes openen.


Nepbloed

Laat de BHV’er op kantoor maar even zweten, want met dit nepbloed kun je wel een goeie grap uithalen. Een beetje van dit bloed en een goed toneelstukje kom je heel ver mee. P.s. je hebt deze grap niet van ons 😉


Kakkerlakken

Met deze kakkerlakken jaag je de stuipen op het lijf van die ene collega. Deze kakkerlakken zijn van plastic, maar door de eerste schrikreactie zie je dat niet. Voor een paar euro heb je ze al in huis.


Vogelspin

Feliciteer je jarige collega met een leuk cadeautje. Het is een mooi houten kistje met een spin erin. Gegarandeerd lol als het cadeau wordt uitgepakt.


Mega koffiebeker

Een echte baas heeft een natuurlijke ook een fatsoenlijke beker. Voor de echte koffiedrinkers onder ons een beker waar bijna 1 liter aan koffie aan kan. De tekst slaat natuurlijk ook op jou: “I am the boss”.


Issuehouder

Dit is alles behalve een standaard issuehouder. Een ideale aanwinst op je bureau waar vele collega’s opmerkingen over zullen maken. Dit Tiki beeld spuugt zakdoekjes uit, super handig en geestig.Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Reacties

reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *